Pašmāju zinātniece gatavo slieku kūciņas, karameles un uzkodas

Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) zinātniece Ilga Gedrovica pirms pāris gadiem sāka pētīt slieku izmantošanu cilvēku pārtikā, tagad zinātniece krietni attīstījusi savu pētījumu, un jau ir pieejami produkti, kuros izmantoti slieku milti.

Atpakaļ uz rakstu

8 komentāri

  • Silvia Sher

    Silvia Sher

    Ak,jel,vai tad Latvija ir neauglīgs tuksnesis,ka jāēd tārpi,kas domāti augsnes sastrādei?! Dievs jau teicis savu dusmu vārdu pār ķīniešiem,kas aprij duņus,sikspārņus,čūskas,tārpus! Un mēs kā antiņi pakaļ? Kāda nozīme kā to ietērpj,tārpi ir tārpi! Slimums...
  • Tatjana Grigorjeva,Cesis

    Tatjana Grigorjeva,Cesis

    esmu pavare,un gribetu audzet kapurus un varbut ari izdosies panakt ,lai garshu padarit pievilcigu.Nav shaubu ka ta ir nakotne un varbut tuvaka,neka shkjobas un shaubas.
  • Zane Rutkupa-Ažēna
  • Janis Rieksting
  • Larisa Rudzroga
  • Mareks Brīvdomātājs Zavodnojs
  • HA

    HA

    Ķīnā ar, redz, kaut kādu eksotiku esot saēdušies - tagad visa pasaule panikā! :D
    • :-)

      :-)

      Latvija nav Ķīna. Šeit mums ir super uzraugs PVD un tradīcijas visu apcept kārtīgi!!

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!