Dietologi par gardāko un veselīgāko atzīst Lāču cepto rudzu maizi Piedāvā "Lāči"!

Īsto rudzu maizi par veselīgāko atzīst un iesaka gan ārsti, gan pārtikas tehnologi – rudzu maize ir ideāls produkts mūsdienās kā izcils šķiedrvielu, olbaltumvielu, vitamīnu un minerālvielu avots.

Atpakaļ uz rakstu

2 komentāri

  • Juris

    Juris

    Cik zinu no laboratoriskiem izmeklējumiem jo biezāka garoza jo kaitīgāk veselībai
  • Inese

    Inese

    Un kā ar šo biezo garozu? Vai tā nav kaitīgais moments (bieza un diezgan stipri sacepta), un vai tā nav jānogriež?

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!