Šonedēļ Tele2 projektā ”Gudrajā mājā” viesojās tautā iecienītais pavārs, restorāna ”Restorāns 3” šefpavārs Ēriks Dreibants. Tā kā pavārs dzīvo laukos, viņam bija īpaši noderīgi uzzināt par ”Gudrās mājas” iespējām un funkcijām. Lai pārliecinātos, ka ”Gudrā māja” darbojas arī meža biezoknī, jo tad viņa lauku māja nebūtu izņēmums.

Tā kā Ēriks devās ciemos pie Gustava Terzena uz viņa ”Gudro māju” meža biezoknī, tad pavāram atlika laiks un iespējas salasīt meža veltes.
Ēriks ieradās viesmīlīgajā, tehnoloģiju pārbagātajā mājoklī ar īpašu cienastu. Gustavs to atzinīgi novērtēja, izceļot pavāra spēju ieiet mežā bez naža un iznākt ārā ar visu sagatavotu banketa galdam.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Namatēvs un ciemiņš pacēla ūdens glāzes par 5G internetu. Ātri vien Gustavs ķērās pie lietas un iepazīstināja Ēriku ar projekta četrām populārākajām funkcijām.

Slavenais pavārs bieži vien dodas mežā pēc dabas veltēm, tāpēc viņam īpaši piemērota, būtu ”Gudrā atslēga”, tā pati atslēdz un aizslēdz durvis. Tas ļautu pavāram neizlaist no rokām iegūtos labumus, bet tos uzreiz nogādāt virtuvē.

”Gudrais durvju zvans” ļautu redzēt, kas ieradies ciemos. Tāpat lasot meža veltes ar aplikācijas palīdzību pavārs redzētu, kas darās uz viņa mājas sliekšņa.

Toties ”Gudrā rozete” palīdzētu ieslēgt un izslēgt elektrību, tāpat kā ”Gudrais apgaismojums” palīdzētu mainīt apgaismojuma krāsu. Kā arī nepieskaroties gaismas slēdzim ieslēgt un izslēgt gaismu.

Dreibants no visām nosauktajām funkcijām priekšroku dotu ”Gudrajai atslēgai”, šādu izvēli pavārs izdarīja, jo tas ļautu uzzināt, kas ieradies ciemos, kā arī palīdzētu attīstīties viņa hobijam. Ērika hobijs ir ornitoloģija, un viedā funkcija palīdzētu novērot, kādi putni nolaižas uz viņa mājas lieveņa.

Ēriks neslēpj, viņam patīk jaunās tehnoloģijas, kaut arī viņš nav dažādu ”gadžetu” piekritējs. Darba vajadzībām, ja ir kas jauns, kas atvieglo darbu, samazina nepieciešamās darba rokas, padara vienkāršākas rezervācijas, viņš cenšas to visu uzreiz ieviest.

Izdzirdot jautājumu – vai iespējams tāds ”Gudrais restorāns”, Dreibants atcerējās Japānu un suši restorānus, kur neredzi nevienu darbinieku, bet porcijas pie klienta nogādā konveijers.

Noskaties video un uzzini, kā Ērikam Deibantam gāja apmeklējot ”Gudro māju”, kā arī kādu ultimātu slavenajam pavāram izteica viņa bērni pirms pārvākties no Rīgas uz laukiem!