Mājas iedzīvotājs koplietošanas bēniņu telpu pārbūvē par dzīvokli

Komentāri

Kāda Priekuļu nama iedzīvotājs uz mājas koplietošanas bēniņu rēķina par desmit kvadrātmetriem paplašinājis savu dzīvokli, ierīkojot tur istabas meitai un dēlam. Tas radījis sašutumu pirmā stāva iemītniekos, kas nu pārbūves dēļ bažījas par savu drošību.

Kaimiņš Džonis raidījumam Bez Tabu neslēpj, ka tiešām pārbūvējis bēniņus, nesaskaņojot šos darbus nedz ar Priekuļu būvvaldi, nedz ar mājas iedzīvotājiem. Viņš paplašinājis savu vienistabas dzīvokli, ierīkojot bēniņu pajumē vienu istabu meitai un otru – dēlam. Kopumā paplašināta telpa aptuveni desmit kvadrātmetru platībā. Darbi tika veikti 1999. gadā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Turklāt šīs nav vienīgās nesaskaņas, kas radušās starp mājas iedzīvotājiem. Pirmā stāva kaimiņiene sūdzas arī par regulāru trokšņošanu augšējā stāvā. Tās dēļ pērn Ziemassvētkos sievietei četros naktī nācies saukt policiju. Tikmēr Džonis, kurš dzīvo augšējā stāvā atzīst, ka ”skaļi šad tad ir”, un troksnis visbiežāk rodas tad, kad ciemos sabraucot mazbērni. Taču viņš apgalvo, ka trokšņošana tiek pārtraukta pēc desmitiem vakarā.

Vairāk par kaimiņu nebūšanām Priekuļos uzzini video!

Lasi vēl