Daugavpils novada dienās gadatirgus un Lauku gardumu iela

Komentāri

Zemnieki, biškopji, maizes cepēji, individuālie ražotāji, amatu meistari un tirgotāji aicināja ikvienu uz Daugavpils novada rudens gadatirgu ”Pagastu dižošanās”, kas kļuvis par tradīciju. Tā ir vieta, kur satikties, degustēt un iepirkties, kā arī gluži vienkārši baudīt atmosfēru un rudenīgo noskaņu. Arī šoreiz apmeklētāji varēja sarūpēt gardumus Miķeļsvētku pusdienu galdam, stādiņus un kociņus pēdējiem rudens darbiem, kā arī daiļamatnieku darinājumus un rūpniecības preces.

Šoreiz ”Lauku gardumu ielā” tika sagatavoti pat vairāk nekā 2 tūkstoši lauku ēdienu porciju. Savukārt uz tirgošanu ieradās simtiem ražotāju no Daugavpils novada, Latgales tirgotāji un amatu meistari ar savu produkciju: sieru, medu, maizi, dārzeņiem, vīnu, dekoratīvajiem stādiem, augļiem un ogām, rokdarbiem un izstrādājumiem no koka, māla, kokvilnas un lina.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Lasi vēl