Ziemassvētku brīvdienas sākušās! Sinoptiķi brīdina par vētras tuvošanos!

Komentāri
Ziemassvētku brīvdienas sākušās! Sinoptiķi brīdina par vētras tuvošanos!

Šis decembris ir tipisks pēdējo gadu decembris un līdz ar to arī Ziemassvētki ir lietaini un pelēki, bez sniega. Svētku mīļumu un domās sniega baltumu radām mēs paši, rotājot svētku eglīti, iededzot svecītes un satiekot savus tuviniekus.

24. decembrī ir cerības uz kādu gaišu saules staru. Vietām var būt arī neliels lietus.
Vēl aizvien nerimsies brāzmainais R,DR vējš. Gaisa temperatūra būs +2..+6 grādi.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Otrajos Ziemassvētkos gaidāma vētra!

Otrajos Ziemassvētkos stipri pūtīs, līs, bet gaiss būs silts. Vēja ātrums brāzmās piekrastē var sasniegt 23..25 m/s, un dienā gaiss iesils līdz +8..+9 grādiem. Sinoptiķi prognozē, ka tā būs gaisa temperatūras rekordu diena!

Savukārt, otrdien – vietām būs nelieli nokrišņi, vējš pierims un temperatūra strauji par +5..+6 grādiem pazemināsies. Jau laikus sinoptiķi brīdina arī par slideniem ceļiem.

Savukārt nākamās nedēļas vidus – no trešdienas līdz piektdienai  – būs ar kādu saules staru un bez nokrišņiem. Naktī nedaudz piesals – temperatūra noslīdēs līdz -2..-4 grādiem. Dienā tā būs ap vai nedaudz virs nulles.

Savukārt gadu mijā laiks būs silts, nedaudz lietains un miglains.

Laika ziņas

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl