Komentāri
Mūrniece: Nekavējoties jāstiprina Latvijas austrumu robeža
FOTO: LETA

Latvijas austrumu robežas sakārtošana ir viens no neatliekamajiem darbiem valsts drošības stiprināšanā, šodien pēc Latvijas-Krievijas robežas apmeklējuma sacīja parlamenta priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (VL-TB/LNNK).

Mūrniecei bija iespēja apmeklēt Latvijas-Krievijas robežu vairākos posmos un viņa secinājusi, ka šobrīd robežsargi strādā godprātīgi un ir ļoti daudz apņēmības šo robežu labiekārtot.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Politiķe secinājusi, ka daudzas lietas tiek darītas arī uz entuziasma pamata un godprātīga darba pamata, kā rezultātā arī ar ļoti pieticīgu materiāli tehnisko nodrošinājumu tiek atrasti maksimāli iespējamie efektīvākie risinājumi. Ir pilnīgi skaidrs, ka robeža ir jāturpina labiekārtot, jo tā ir ne vien Latvijas-Krievijas, bet arī vienlaicīgi ES Austrumu robeža, uzsvēra Mūrniece.

“Ja ir iespēja saņemt ārvalstu palīdzību, tad šī iespēja ir vienkārši jāizmanto, to nevaram palaist garām. Šobrīd jābeidz runāt par to, ka ir nepieciešami darbi, kas jādara – vienkārši jāsāk ir darīt,” uzsvēra parlamenta priekšsēdētāja.

Robežu sakārtošana ir kā viens no neatliekamajiem darbiem – tas ir viens no darbiem, kas ļautu stiprināt Latvijas drošību. Protams, ir jādomā arī par pārējo, kas ļauj stiprināt valsts drošību, norādīja Mūrniece.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl