Komentāri

Šobrīd notiek Vidzemes šosejas rekonstrukcijas darbi 10 kilometru garumā. Būvdarbu līgumcena ir vairāk nekā 18 miljoni eiro un tie jāpaveic 330 kalendāro dienu laikā. No divām atdalītām joslām katrā virzienā šobrīd ir palikusi pa vienai joslai katrā virzienā, kas atdalītas ar dubulto nepārtraukto līniju. Bez Tabu komanda saņēmusi vairākas ziņas no iedzīvotājiem, kuri pauž sašutumu par velobraucēju kultūru uz minētās šosejas.

Bez Tabu izdodas iemūžināt septiņu velobraucēju grupu, kura pārvietojas pa Vidzemes šoseju. Tāpat patiesībai atbilst, ka sportistus pavada automašīna, kā rezultātā aiz riteņbraucējiem lēnām veidojas automašīnu rinda.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Maksimālas ātrums šajā vietā ir 70 kilometri stundā, taču pašsaprotami, ka pedāļu minēji tik ātri nespēj uzņemt tādu ātrumu. Izrādās, ka sportisti uz autoceļa dodas ar Rīgas riteņbraukšanas skolas vadības svētību.

Riteņbraucēju skolas vadība izpētījusi, ka nav pieejama alternatīva maršrutam pa Vidzemes šoseju. Sportisti labprāt trenētos Biķernieku trasē, taču tajā šobrīd notiek rekonstrukcijas darbi un tā nav pieejama.

Bez Tabu pārliecinās, ka uz šosejas veidojas automašīnu rinda arī tad, kad par to nepārvietojas sportisti.

Vairāk skaties pievienotajā video!

http://tvplay.skaties.lv/parraides/vinas-melo-labak/613242?autostart=true

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl