Talsos pusaudzis izdzīvo pēc 15 naža dūrieniem

Komentāri

Tikai pie sešpadsmitā naža dūriena uzbrucējs apstājās. Viņš trieca nazi 15 gadus veca jaunieša ķermenī un galvā, līdz nazis salūza. Puisis izdzīvoja, taču tagad smagā stāvoklī atrodas Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā. Par šo noziegumu aizturēts kāds jaunietis.

Trešdienas naktī Talsos netālu no lidlauka dārziņu teritorijā sapulcējās daži jaunieši, kuriem bija risināms kāds samilzis strīds. Konflikts beidzās tā īsti nemaz nesācies – 17 gadus vecais Valdis iedūra savam divus gadus jaunākajam paziņam Dominikam ar nazi.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Puisis saļima, bet uzbrucējs turpināja viņu kapāt un apstājās tikai pie sešpadsmitā dūriena. Jaunieti atrada viņa draugi un izsauca gan ātro palīdzību gan policiju.

Likumsargi atzīst, ka paši ir šokēti par notikušo – Talsos šādi noziegumi nenotiek bieži, vēl jo vairāk jauniešu vidū. Degpunktā rīcībā ir informācija, ka uzbrukumā figurē vēl divi vietējie puiši – Ričards un Mārtiņš, taču šobrīd policisti nedz noliedz, nedz apstiprina vēl kādas personas iesaisti.

Likumsargi šobrīd akcentē viena aizdomās turamā atbildību un norāda, ka puisis jau apcietināts. Turklāt izmeklētāju rīcībā esot neapgāžams pierādījums – naža rokturis ar pirkstu nospiedumiem un asmens daļa, kas izvilkta no cietušā ķermeņa.

Skaties video:

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl