Komentāri

Anna jau desmit gadus ar autobusu dodas uz Sanktpēterburgu, lai apciemotu savu brāli. Līdz šim viss bijis kārtībā, bet pēdējo reizi sieviete saskārusies ar pavisam nepatīkamu incidentu. Uzņēmuma Ecolines autobusā mistiskā veidā no bagāžnieka pazudusi viņas bagāža. 

”Rīgā nodevu mugursomu, jo salonā jau ņēmu sieviešu rokassomiņu. Uz biļetes man uzspieda zīmogu, ka esmu bagāžu nodevusi. Tallinā es no autobusa neizkāpu, izkāpu – Sanktpēterburgā. Tur šoferis vairs nevarēja atrast manu bagāžu. Pieļāvām iespēju, ka paņēmis kāds cits, tomēr somu neatradām,” stāsta sieviete.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Autobusa šoferis pateicis, ka viņam vairs nav laika, un devies prom.

”Viņi teica, ka izpētīs šo situāciju. Es gribu, lai man kompensē pazudušo lietu vērtību. Aprakstīju pazudušās mantas, aptuvenā summa varētu būt – 400 eiro. Es braucu svinēt savu dzimšanas dienu, saprotiet paši. Līdzi bija drēbes un dažādas mantas. Bija izbojāti svētki, un vēl kompānija uzvedās nekorekti,” stāsta sieviete.

Pēc mēneša kompānija sievietei nosūtīja savdabīgu vēstuli.

”Vēlamies atgādināt, kā viss notika. Jūs patiešām nodevāt somu bagāžas nodalījumā, taču, kad sapratāt, ka soma atbilst rokas bagāžas prasībām, jūs to paņēmāt salonā. Tieši šajā brīdī šoferis Jums uzspieda zīmogu.”

Vairāk skaties Bez Tabu sagatavotajā sižetā!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl