4 komentāri
Ziedoņdārza puika kļuvis par Ušakova mīlulīti un saņem dāvanā velosipēdu
Foto: LETA

Kolorītais puisēns vārdā Kirils, kurš pagājušonedēļ iemantoja popularitāti pēc nejaušas tikšanās ar galvaspilsētas mēru Nilu Ušakovu, nu saņēmis oficiālu Rīgas galvas uzaicinājumu uz domi un pat ticis pie vērtīgām dāvanām.

Jau vēstījām, ka pagājušonedēļ Ušakovs viesojās Ziedoņdārzā, lai piedalītos tā atklāšanā pēc rekonstrukcijas. Pasākumā klāt gadījās arī kāds puika, kurš nekautrējās iesaistīties sarunā ar Rīgas mēru un abi labprāt pozēja kopā fotogrāfijām.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Pēc tam, kad šī ziņa un izteiksmīgās fotogrāfijas bija pāršalkušas vietējos medijus, Rīgas mērs acīmredzot nolēma rīkoties un ielūdza Kirilu oficiālā vizītē savā darbavietā. “Vecu draugu satikšanās domē,” tā savā Facebook profilā rakstīja Ušakovs.

Kolorītais zēns saņēmis visai dāsnu dāvanu no Rīgas mēra – velosipēdu. Tāpat mazajam rakarim pārsteigumu sagādājis arī no aktīvās politikas aizgājušais Edgars Jaunups, uzdāvinot VEF komandas basketbola bumbu ar spēlētāju autogrāfiem. Savukārt Ghetto Games pārstāvis Raimonds Elbakjans puikam piešķīris pāris apģērba gabalus.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl