1 komentārs

Latvijā tuvāko mēnešu laikā varētu stabilizēties sviesta cena un ilgstoši ar tik augstu cenu nav jārēķinās, intervijā LNT raidījumam “900 sekundes” norādīja biedrības “Zemnieku saeima” priekšsēdētāja vietniece Maira Dzelzkalēja-Burmistre.

Maira Dzelzkalēja-Burmistre
Biedrības “Zemnieku saeima” priekšsēdētāja vietniece

Viņa skaidro,  – lai gan tuvāko mēnešu laikā sviesta cenai vajadzētu stabilizēties, tā, visticamāk, neatgriezīsies tik zemā līmenī, kāds tas bija iepriekš.

Vienlaikus Dzelzkalēja-Burmistre arī atzīmē, ka pēdējos divus gadus pasaulē piena cenas bijušas ļoti zemas, taču šobrīd pieprasījums nereti ir lielāks nekā piedāvājums.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl