Komentāri
Vētras postaža Ventspilī! Veiks ekspertīzi, lai pārbaudītu slimnīcas būvnieku darbu
Foto: Juris Presņikovs

Ventspils pašvaldība pasūtīs neatkarīgu ekspertīzi situācijas izvērtēšanai saistībā ar norauto Ventspils slimnīcas jumta segumu.

Saskaņā ar 2007. gadā veiktā iepirkuma par ārstniecības korpusu renovāciju rezultātiem šorīt vētrā norautā Ventspils slimnīcas jumta atjaunošanu 2008. gadā veikusi SIA Rude K.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Ventspils pilsētas domes vadība veic nepieciešamās darbības, lai pasūtītu neatkarīgu ekspertīzi situācijas izvērtēšanai. Gadījums tiks izvērtēts gan projektēšanas, gan darbu izpildes, gan būvuzraudzības līmenī. Pašvaldība informē, ka Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīcas Ventspils slimnīcas ēkas ir apdrošinātas.

Jau ziņots, ka pirmdienas rītā ap plkst. 6.40 vētras laikā Ventspils slimnīcas ēkai tika norauts jumts. Slimnīcas valde informē, ka jumta segums tika norauts aptuveni 2000 kvadrātmetru platībā korpusam, kurā atrodas ginekoloģijas, dzemdību un intensīvās terapijas nodaļa.

Skaties foto:

Vēja brāzmas Ventspilī 30. novembra rītā sasniedza 34 metrus sekundē, kas vairāk nekā par 10 metriem sekundē pārsniedz iepriekšējās VĢMC prognozes.

Pieeja slimnīcas ēkai ir daļēji norobežota, pacientiem slimnīca ir pieejama pa centrālo slimnīcas ieeju – no Vasarnīcu ielas puses.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl