Vairāki tūkstoši cilvēku apmeklē Rīgas ielu ēdiena festivālu

1 komentārs

Ielu ēdiens nav tikai “hotdogi” vai uzsildītas maizītes, bet tas var būt arī veselīgs un svaigs, – to apliecināt uzņēmās vairāki Rīgas restorānu pavāri, piedaloties jau otrajā Ielu ēdiena festivālā.

Iespēju galvaspilsētas sirdī sasildīties pie ugunskuriem un dzēriena krūzes, pie reizes nogaršojot populārāko restorānu piedāvājumu ielu ēdiena klāstā, nesmādēja ne vietējie, ne tūristi – sestdienas pēcpusdienā pie teltīm drūzmējās ne mazums ļaužu. Jau otro gadu pavāri piedāvāja savu redzējumu, kādam jābūt ielu ēdienam Latvijā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
Anna Blaua
Rīgas tūrisma attīstības biroja pārstāve

Ielu ēdiens ir ēdiens, ko ir viegli paķert un apēst tepat uz ielas, nemeklējot īpaši, kur piesēst. Ērti un ātri ēdams. Mūsu Latvijas šefpavāri ņem iedvesmu no pasaules, bet parāda ar Latvijas garšām, raksturīgiem produktiem un pieejamām izejvielām.Tas ir viens no aizspriedumiem, ka “street food” ir neveselīgs, bet tas ir aplami. Tas var būt veselīgi, garšīgi un svaigi.

Dzīvespriecīgā atmosfērā apmeklētāji varēja piemeklēt katrs savai gaumei un garšas kārpiņām piemērotu ēdienu – piedāvājumā bija dažādi burgeri, zupas, salāti un pat saldie.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Lasi vēl