2 komentāri
Vai tas ir normāli, ka restorānos un picērijās nevar uzzināt ēdiena sastāvu? Latvijas vegāni ceļ trauksmi!
katharine shields / Flickr

Kāda sieviete, kas ikdienā rūpīgi seko līdzi tam, ko ēd, ir satraukusies, ka Latvijas restorānos un picērijās var tikai ļoti virspusēji uzzināt ēdiena sastāvu. Īpaši tas ir svarīgi, piemēram, vegāniem.

“Laba diena visiem, kas atceras, ka šajā grupā bija diskusija par to, ka Lidojošajā vardē ir problēmas ar iespēju uzzināt, kas ir ēdienā, jo katrs viesmīlis izgudro savu sastāvu – te ar olām, te ar pienu, te ar abiem, te menedžeris saka, ka tofu burgers esot vegānisks. Tur vēl klāt nāk arī fakts, ka alergēnu ēdienkarti nekad nepiedāvā, to ir pašam jāpieprasa,” Facebook vegānu grupā raksta kāda sieviete.

Viņa ir sazinājusies arī ar PVD, “klāt pieliekot arī tādas virspusējas sūdzības par Čili picu, kur picu ar zivīm sauc par veģetāru un ka tas man liek apšaubīt, vai uzņēmums vispār zina, kas ir veģetārs, un Gan Bei gaļas buljonu problemātiku”.

Sieviete arī nav apmierināta ar PVD atbildi, kuru uzskata par pārāk “vispusīgu”. Proti, PVD pārstāvji ir konstatējuši, ka Čili pica un Lidojošā varde ir veģetārie ēdieni, taču nav vegānisko ēdienu piedāvājuma. Tikmēr Gan bei piedāvā gan veģetāros, gan vegāniskos ēdienus, gan nosaucot tos par dārzeņu ēdieniem.

Skaties TE – PVD atbilde!

Save

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Lasi vēl