Komentāri

Jau dažas dienas Latvijā oficiāli ir iestājies rudens. Drīz arī klāt būs drēgnais un vēsais laiks.

Iespējams, ka daļa cilvēku teltis un pārgājienu piederumus arī jau ir nolikuši ziemas guļā. Varbūt nevajag steigties? Jau tūlīt par piedzīvojumu meklēšanu dabā – “900 sekunžu” tiešraidē -stāsta Kristīne Garklāva.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl