2 komentāri

Valsts ieņēmumu dienests (VID) izvērtējis savus darbiniekus – jau kopš pagājušā gada pavasara tiek vērtēta VID darbinieku nodokļu nomaksa, pēc kuras var spriest par ienākumiem, un 173 personas VID savu darbinieku vidū šķiet aizdomīgas, tādēļ tām tiek prasīti paskaidrojumi par lieliem ienākumiem un lieliem pirkumiem, intervijā raidījumā 900 sekundes atzina VID vadītāja Ināra Pētersone. 

Viņa gan akcentēja, – lai varētu teikt, ka šie VID darbinieki ir negodprātīgi, vispirms tam ir jāgūst pierādījumi.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Saistībā ar šo darbinieku ienākumu vētīšanu VID ir piesaistījis arī KNAB, tāpat šīs personas ir identificētas Finanšu policijā.

Video!

No amata atbrīvots VID vadītājas vietnieks Tālis Kravalis

Valsts ieņēmumu dienesta  (VID) vadītājas Ināras Pētersones vietnieks Tālis Kravalis atbrīvots no darba, intervijā raidījumam 900 sekundes pauda I. Pētersone.

Kravalim esot beigusies augstākā līmeņa pielaide valsts noslēpumam, un viņš nav lūdzis to pagarināt, pauda Pēteresone. Ņemot vērā, ka VID vadītāja vietnieka amatā bez šādas pielaides nav iespējams strādāt, tika pieņemts lēmums Kravali atbrīvot no amata.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl