15 komentāri
Sociālo tīklu lietotāji neslēpj sašutumu par Prāta Vētras fotografēšanos ar Ušakovu
FOTO: Facebook/Nils Ušakovs

Jau ziņots, ka sestdien, 29. augustā, Rīgā notika grupas Prāta Vētra Latvijas koncerttūres noslēdzošais koncerts, kuru apmeklēja 45 000 skatītāju. Negatīvi komentāri jau iepriekš izskanējuši par grupas izvēli koncertēt Krievijā. Jaunu sašutuma vilni radīja kāda fotogrāfija, kas tapa pirms koncerta Rīgā. Grupa tikās ar Rīgas mēru Nilu Ušakovu, kurš grupai pasniedza dāvanu.

Šī fotogrāfija raisījusi plašas diskusijas sociālo tīklu lietotāju vidū, daži pat izteicās, ka grupa strādā partijas Saskaņa labā. 

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

TOP komentāri

  • Zane
    +3 +3 0

    Zane

    Kāpēc lai atpazīstama mūziķu grupa nedrīkstētu taisīt foro ar pilsētas mēru, kurā viņi sniedz gala koncertu? Aprobežotā tauta! Tā iecirtušies uz krievu propogandu, ka pat loģika vairs nav risinājums.
  • Kents
  • Leonīda
    +1 +1 0

    Leonīda

    Viena apdauzīta Veinberga ar tik pat apdauzītu Oliveru ir ir visi soctīklu lietotāji??? Es atbalstu Ušakovu un viņa tikšanos at PV. Arī esmu soctīklu lietotājs. Tatad rakstiet - soctīklu lietotāji atbalsta šo tikšanos! Āksti.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl