Siguldā norisinās gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”

1 komentārs

Sestdien, 26.janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī norisinās lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”.

Pasākuma laikā apmeklētāji aicināti izbaudīt Rīgas-Gaujas reģiona šefpavāru uz uguns gatavotos ēdienus.

Ziemas izaicinājumu pieņēmuši un uz uguns ēdienus gatavos desmit Rīgas-Gaujas reģiona restorāni – “Entresol”, “Ferma”, “3 pavāru restorāns”, “Valmiermuižas alus vēstniecība”, “Kungu rija”, “Stirna & avocado”, “Mollto Wine & Grill”, Mālpils muižas un Bīriņu pils restorāni, kā arī “Mr.Biskvīts”.

Kopumā iespējams nobaudīt vairāk kā 80 ēdienus.

1 komentārs