1 komentārs

Izdomas bagātā kulinārijas eksperte Signe Meirāne ir patiesi aizrāvusies ar ēst gatavošanu, un tieši viņas sirdslieta aizvedusi līdz Latvijas kulināro vērtību un tradīciju saglabāšanas projektam.

Signe Meirāne ar savu piemēru iedvesmo arī citus rūpīgāk piedomāt, ko ēdam, un pēc iespējas neveselīgās un lētās pārtikas vietā dot priekšroku dabīgiem produktiem.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

LNT Ziņu dienests 20. sezonā septembrī ik dienu vēlas jums parādīt kādu no televīzijas īpaši sagatavotajiem 20 stāstiem no sirds. Stāsti tika veidoti, tiekoties ar cilvēkiem, kuri, tāpat kā LNT komanda, mīl savu darbu.

Skaties video:

Skaties pilno interviju:

TOP komentāri

  • Ance
    +2 +2 0

    Ance

    Cik zhēl, ka nevar "ievemt" internetā. Liekuligāku cilvēku atrast būtu grūti.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl