1 komentārs

Par Kontinentālās hokeja līgas Latvijas komandas Rīgas “Dinamo” galveno treneri negaidīti apstiprināts Sandis Ozoliņš. Iepriekšējais galvenais treneris Normunds Sējējs turpmāk būšot kluba padomes priekšsēdētāja Jura Savicka padomnieks.

Rīgas “Dinamo” kluba padome izvērtējusi vairākus Latvijas un ārvalstu galvenā trenera amata kandidātus, tomēr Ozoliņš izrādījies vispiemērotākais. Bijušais hokejists video intervijā ”Rīgas Dinamo” kluba mājas lapā atzīst, ka šis ir liels pagodinājums un piedāvājums nav bijis ilgi jāapdomā.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Sandis Ozoliņš

Sandis Ozoliņš
”Rīgas Dinamo” galvenais treneris

Esmu priecīgs un paldies liels Rīgas Dinamo padomei un tās priekšsēdētājam Jurim Savicka kungam par izrādīto uzticību un iespēju kļūt par Rīgas Dinamo galveno treneri. Plāns ir sastādīts un viņš notiek ļoti pragmatiski ar tālejošu mērķi. Mērķis ir saprotams mums visiem, gan treneriem, gan spēlētājiem, kopumā komandai iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Ozoliņš, kurš līdz šim bija galvenā trenera Sējēja palīgs, par hokejista karjeras beigām paziņoja 2014. gadā, kad tobrīd vēl bija Rīgas “Dinamo” kapteinis. Profesionālā hokejista karjeru Ozoliņš sāka 1990. gadā Rīgas “Dinamo” sastāvā, bet nākamā gada Nacionālās hokeja līgas draftā viņu ar 30. numuru izvēlējās Sanhosē “Sharks”.

Gadu vēlāk latvietis debitēja NHL, bet 1996. gadā kopā ar Kolorado “Avalanche” viņš izcīnīja Stenlija kausu. Līdz 2008. gadam Ozoliņš pārstāvēja arī Karolīnas “Hurricanes”, Floridas “Panthers”, Anaheimas “Mighty Ducks” un Ņujorkas “Rangers” vienību. 2009. gadā viņš atgriezās profesionālajā hokejā, pievienojoties Rīgas “Dinamo” komandai.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl