Rīga, Sigulda, Cēsis un Valmiera nākamgad kļūs par Eiropas gastronomijas reģionu. Ko tas nozīmē?

Komentāri

Rīgā, Siguldā, Cēsīs un Valmierā nākamgad ēdienam būs īpaša loma. Šis pilsētas kļuvušas par Eiropas gastronomijas reģionu. Šonedēļ tika izvēlēti trīs garšīgie oficiālie šā statusa suvenīri.

Suvenīri būs pieejami tūrisma informācijas centros, kā arī tiks izmantoti pašvaldību reprezentācijas vajadzībām Latvijā un ārzemēs. Visa nākamā gada garumā Rīgā, Siguldā, Cēsīs un Valmierā tiks organizēti ar ēdienu saistīti pasākumi, lai pievilinātu tūristus no visas pasaules.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Sezonu atklās janvārī ar gastronomijas festivāliem  Rīgā un Siguldā. Gastronomiskais tūrisms pēdējos gados kļūst arvien populārāks. Kā skaidro speciālisti, Eiropas gastronomijas reģiona statuss paver Latvijai jaunas iespējas.

Skaties VIDEO un uzzini vairāk!

Meksikas garšas! Tako ar dažādām salsām un vistu

Meksikas garšas! Tako ar dažādām salsām un vistu

Kad ārā ir tik karsti cik Meksikā, ir jāēd tako, un Linda no ”Gatavo 3” ir sagatavojusi tam recepti. Šis ēdiens būs lielisks ne tikai paša vēderam, bet arī atsvaidzinās tavu cienasta piedāvājumu viesiem ballītē.

Tele2 “Gudro māju” apskata un novērtē interjera dizainere Santa Meikulāne

Tele2 “Gudro māju” apskata un novērtē interjera dizainere Santa Meikulāne

Ik nedēļu Tele2 ”Gudrajā mājā” viesojas kāda savā profesijā panākumus guvusi persona. Šoreiz meža biezoknī Gustavu Terzenu apciemoja interjera dizainere, ”Amerikas Arhitektūras balvas 2017″ ieguvēja Santa Meikulāne. Dizainere uzskata, ka tehnoloģijas palīdz ērtāk apieties ar dažādām lietām, tāpēc labprāt apskatīja ”Gudro māju”, lai redzētu, ko no piedāvātajām funkcijām vēlētos iegādāties savai mājvietai.

Lasi vēl