Psihoterapeits un kinokritiķi stāsta, kur slēpjas 50 Greja nokrāsu veiksme!

2 komentāri

Cilvēka slēptāko vēlmju atspoguļošana, sieviešu vēlme pēc “šausmīgi” bagāta vīrieša, cilvēciska ziņkāre vai rūpīgi aprēķināts mārketings? Kas ir tie aspekti, kādēļ filma 50 Greja nokrāsas (50 Shades of Grey) kļuvusi par kases grāvēju? Atbildes jautājām psihoterapeitam Artūram Utinānam, kino ekspertiem Ditai Rietumai un Sergejam Timoņinam.

1. Iemesli – cilvēka seksualitāte un ziņkārība, kas notiek citu guļamistabās

1/8
Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

TOP komentāri

  • Agita
    +1 +1 0

    Agita

    Es filmas eju skatīties kā stāstu, neieslīgstot spriedelējumos, prāta kastrēšanā...pat neaizdomājos tik tālu. Kinokritiķiiem, psihologiem savs skatījums no sava "profīša" viedokļa. Man kā skatītājam - filma patika par visiem simts. Grāmatas biju pacentusies izlasīt, katrā ziņā savādāk to visu uztvēru. Katrs esam ar savu sapratni, pozitīvismu, negatīvismu, savu pieredzi Iesaku noskatīties! :)
  • v b
    0 0 0

    v b

    viena no retajām, kurai patīk, laikam.
    esmu dzirdejis tikai sliktas atsauksmes., divainakais tas, ka man ar tiri ta neko patika, laikam tapec, ka nebiju lasijis.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl