Komentāri

Pirms Latvijas koncerttūres pirmā koncerta sākšanās grupas Prāta vētra dalībnieki atzinuši – satraukums ir tikpat liels kā kādreiz, spēlējot skolas laikos. Tiesa gan, grupas solists Renārs Kaupers gan atzīst, ka tagad iemantojis lielāku miera sajūtu.

”Viss ir no sākuma, tāds pats satraukums, tāda pati pirmreizība kā skolas laikos,” saka bundzinieks Kaspars Roga. Kamēr Jānis Jubalts nav vienisprātis un joko, ka tagad gan ”zāle ir zaļāka, saule ir siltāka, viss ir spožāk, viss ir pilnīgi savādāk”.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

”Es teiktu, ka ir mierīgāka sajūta. Esmu noskaņojies un arī draugus aicinu noskaņoties, ka ir jābauda, ka tie ir mūsu svētki. Ir jābauda, jo ļoti liels darbs ir ieguldīts, lai izveidotu šo skatuvi, lai izveidotu vizualizācijas, kas tur būs, mūzika, kas ir radīta. Tas ir bijis ilgs laiks. Ilgā laika posmā enerģija ir uzkrāta, viņa ir jāatdod,” tā pirms koncerta pauž R. Kaupers.

Koncertā skanēs gan jaunās, gan vecās dziesmas. ”Vai varētu būt Prāta vētras tūre bez Spogulīša un Lidmašīnām? Vai tu kaut ko tādu iedomājies?” pauž R. Kaupers.

Šovasar Prāta vētra uzstāsies arī Ventspilī, Valmierā un Rīgā.

Tiek kalti plāni turneju turpināt arī nākamvasar. Grupa kā iespējamās uzstāšanās vietas min Liepāju un kādu no Latgales pilsētām.

Skaties video!
http://tvplay.skaties.lv/parraides/lnt-zinas/640067?autostart=true

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl