Policijas priekšnieks: Policistu rīcība manī raisa bažas

1 komentārs

”Policistu rīcība manī raisa bažas. [..] Viennozīmīgi tas neceļ policijas prestižu,” komentējot pirmdien notikušo TV3 Ziņu operatora aizturēšanu pie Krievijas vēstniecības, sacīja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

”Visticamāk, problēma ir šajos darbiniekos,” sacīja I. Ķuzis. Viņš arī norādīja, ka gribētu redzēt un izprast šīs policijas struktūrvienības apmācību.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Pirms katra pasākuma ir jābūt policistu instruktāžai par rīcību. Man nav skaidrības, kāda bijusi instruktāža šajā gadījumā. Drīzāk, ir vairāk jautājumu nekā atbilžu.

Skaties video!

Jau ziņojām, ka vakardienas notikumi pie Krievijas vēstniecības, kad tika aizturēts TV3 Ziņu operators, liek apšaubīt konkrēto darbinieku profesionalitāti, un saistībā ar to ir uzsākta dienesta pārbaude, paziņojis Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Pēc iepazīšanās ar videomateriāliem un vakar radušos situāciju pie Krievijas vēstniecības Valsts policijas priekšniekam Intam Ķuzim radušās šaubas par TV3 operatora aizturēšanas nepieciešamību un darbinieku profesionalitāti.

Plašāk lasi šeit!

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl