1 komentārs

Pavāra, ēdiena avangarda kustības aizsācēja, Hestona Blūmentāla ēdienkartē netrūkst tādu ēdienu kā bekona-olu saldējums, bet jūras veltes tiek pasniegtas kopā ar mūzikas atskaņotāju, kurā dzirdamas jūras šalkas.

Neordinārais pavārs uzskata, ka ēšana ir vienīgā nodarbe, kurā mēs izmantojam visas maņas, tāpēc to dēvē par multisensoru sajūtu virtuvi, kas savukārt palīdz atcerēties atmiņas no bērnības, radīt nostalģiju un piedzīvot jaunatklāsmes prieku ēdot.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Hestons Blūmentāls ir arī vadījis daudzus kulinārijas raidījumus televīzijā, bet kā viņš LNT kameru priekšā izskaidro savas neparastās idejas. Kādas ir viņa prognozes par to, ko ēdīsim nākotnē?

Plašāk – LNT rīta raidījumā 900 sekundes piektdien!

TOP komentāri

  • Guntis
    0 0 0

    Guntis

    Gribas, lai baltā pasaulē
    balti sniegi snieg,
    Un pa baltiem lielceļiem
    balti cilvēki iet.
    Un, lai baltos cilvēkos
    baltas domas dzimst.
    Un, lai baltās darbdienās
    balti svētki ir.
    /I.Ziedonis/
    Paldies Ilzei Dobelei!

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Tests - ko tu zini par alus vēsturi?

Tests - ko tu zini par alus vēsturi? 8

Alus plūdi Londonā – vai tas maz ir iespējams? Izpildi testu par alus vēsturi, uzzini pārsteidzošus faktus un tiec pie sertifikāta! Neizpaliks arī balva.

Lasi vēl