1 komentārs

Pavāra, ēdiena avangarda kustības aizsācēja, Hestona Blūmentāla ēdienkartē netrūkst tādu ēdienu kā bekona-olu saldējums, bet jūras veltes tiek pasniegtas kopā ar mūzikas atskaņotāju, kurā dzirdamas jūras šalkas.

Neordinārais pavārs uzskata, ka ēšana ir vienīgā nodarbe, kurā mēs izmantojam visas maņas, tāpēc to dēvē par multisensoru sajūtu virtuvi, kas savukārt palīdz atcerēties atmiņas no bērnības, radīt nostalģiju un piedzīvot jaunatklāsmes prieku ēdot.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Hestons Blūmentāls ir arī vadījis daudzus kulinārijas raidījumus televīzijā, bet kā viņš LNT kameru priekšā izskaidro savas neparastās idejas. Kādas ir viņa prognozes par to, ko ēdīsim nākotnē?

Plašāk – LNT rīta raidījumā 900 sekundes piektdien!

TOP komentāri

  • Guntis
    0 0 0

    Guntis

    Gribas, lai baltā pasaulē
    balti sniegi snieg,
    Un pa baltiem lielceļiem
    balti cilvēki iet.
    Un, lai baltos cilvēkos
    baltas domas dzimst.
    Un, lai baltās darbdienās
    balti svētki ir.
    /I.Ziedonis/
    Paldies Ilzei Dobelei!

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl