Piektdien 900 sekundēs – intervija ar ēdiena avangarda kustības aizsācēju Hestonu Blūmentālu

1 komentārs

Pavāra, ēdiena avangarda kustības aizsācēja, Hestona Blūmentāla ēdienkartē netrūkst tādu ēdienu kā bekona-olu saldējums, bet jūras veltes tiek pasniegtas kopā ar mūzikas atskaņotāju, kurā dzirdamas jūras šalkas.

Neordinārais pavārs uzskata, ka ēšana ir vienīgā nodarbe, kurā mēs izmantojam visas maņas, tāpēc to dēvē par multisensoru sajūtu virtuvi, kas savukārt palīdz atcerēties atmiņas no bērnības, radīt nostalģiju un piedzīvot jaunatklāsmes prieku ēdot.

Hestons Blūmentāls ir arī vadījis daudzus kulinārijas raidījumus televīzijā, bet kā viņš LNT kameru priekšā izskaidro savas neparastās idejas. Kādas ir viņa prognozes par to, ko ēdīsim nākotnē?

Plašāk – LNT rīta raidījumā 900 sekundes piektdien!

1 komentārs