Ogrē ugundzēsēji glābj akā iekritušu zirgu

3 komentāri

Vakar Ogres novada Taurupes pagastā ugunsdzēsēji izglābuši akā iekritušu zirgu. Dzīvnieks pusotra metra dziļajā ledainajā ūdenī bijis bezpalīdzīgā stāvoklī un būtu gājis bojā, ja laikus neatbrauktu palīgi.

Ugunsdzēsēji izmantojot šļūtenes, kuras aplika zirgam apkārt, viņu no akas izvilka un glābšanas darbi noslēdzās apmēram pēc pusotras stundas.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Šajā gadījumā paveicās, ka zirgs akā nebija iekritis ar visām četrām kājām, kas krietni atviegloja dzīvnieka izvilkšanu. Jāatgādina, ka līdzīgu un daudz sarežģītāku glābšanas operāciju glābēji piedzīvoja 2013. gada 9. augustā, kad Olaines pusē kādā privātā teritorijā kanalizācijas akā iekritusi pērkona laikā pamukusi govs.

Toreiz saimnieki bija nobažījušies, cik tad jāmaksā ugunsdzēsēju brigādei par darbu. Tad nu mēs atgādinām, ārkārtas situācijās glābēju pūles jums neizmaksās ne centu, taču neizmantojiet šo pakalpojumu negodprātīgi.

TOP komentāri

  • kaspars
  • Inge
    +1 +1 0

    Inge

    Visu cieņu glābējiem, ka neatstāj nelaimē cilvēkus , zirgus, govis, suņus, kaķus kokos un citas dzīvās radības! Paldies Jums par cilvēcību!
  • dacuks

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl