6 komentāri

Sestdien, 13. janvārī, Vecrīgā otro gadu notiks ielu ēdiena festivāls jeb “Riga Street food festival”. Pasākumā piedalīsies 15 Rīgas restorānu šefpavāri, meklējot ziemas sezonai raksturīgās garšas.

Kā LNT raidījumam “900 sekundes” pastāstīja Rīgas tūrisma attīstības biroja pārstāve Anna Blaua, šogad festivāla dalībnieki ir parūpējušies par īpašām ēdienkartēm.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti
Anna Blaua
Rīgas tūrisma attīstības biroja pārstāve

Ar dažādiem papildus elementiem – ugunskuriem, zupas katliem, tik radīta īpaša atmosfēra.

Pēdējos gados ēšanas kultūra un ar to saistītie pasākumi Latvijā kļūst arvien populārāki un Rīgas restorānu nedēļas tradīciju sāk pārņemt arī citas pilsētas, aicinot pie sevis, bet šis pasākums atšķiras gan ar savu formātu, gan pēc būtības – ēšana nevis restorānā, pie balta galdauta, bet uz ielas.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl