3 komentāri

Katra mēneša 11. datumā ir vērts pavērtēt Māra Kučinska valdību, jo Saeimā to apstiprināja 2016. gada 11. februārī, un šodien tā strādā jau gadu un deviņus mēnešus. Kā sabiedrība vērtē valdības darba kvalitāti?

Jaunākās “Kantar TNS” aptaujas rezultāti valdībai nav glaimojoši – 10 punktu skalā sabiedrības vērtējums tai ir vien 4,1 punkts.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Visaugstāk novērtēts aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis, otrajā vietā pozitīva vērtējuma ziņā ir kultūras ministre Dace Melbārde. Trešajā vietā – iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis.

Ministra darbā ar 4,3 punktiem novērtēts ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs un finanšu ministre Dana Reziniece-Ozola. Nākamie ar 4 punktiem ir vairāki valdības locekļi – zemkopības ministrs Jānis Dūklavs, satiksmes ministrs Uldis Augulis un pašvaldību lietu ministrs Kaspars Gerhards.

Visvājāk, pēc iedzīvotāju domām, strādājuši tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs, ekonomikas ministrs Arvis Ašeradens, kā arī labklājības ministrs Jānis Reirs, veselības ministre Anda Čakša un izglītības ministrs Kārlis Šadurskis.

TOP komentāri

  • Jūs ko mīlīši
  • gunča
  • s
    0 0 0

    s

    Jautājums-kurš mūsu valsti atbild par to sistēmu, ka visi ministri, deputāti runā par valsts attīstibu, labumu tautai, bet, kad likumi un lēmumi sāk darboties, labums un attistība ir tikai dažiem, kaut kā saistitiem ar lēmējiem, valsts kopumā atpaliek visos radītājos, atskaitot dzīves dārdzībā.Slavēšu to ministru, kurš pratīs man cilvēkiem saprotamā valodā to izskaidrot un atzīt arī savas kļūdas, nevis vainot tikai bijušos, kaut arī no savas partijas.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl