Laša vietā konservu kārbās ražotājs salicis brētliņas tomātu mērcē

Komentāri
Laša vietā konservu kārbās ražotājs salicis brētliņas tomātu mērcē
Aculiecinieces foto

Raidījuma Bez Tabu skatītāja Dita Madonas lielveikalā Maxima iegādājusies pašmāju ražojuma laša fileju eļļā, taču, atverot konservu kārbu, pircēju gaidīja neliels pārsteigums – laša vietā tur atrodamas brētliņas. Turklāt nevis eļļā, bet tomātu mērcē!

Raidījums Bez Tabu sazinājās ar konservu ražotāju SIA Sabiedrība IMS Mērsragā, lai noskaidrotu kļūmes cēloni un apjaustu, cik daudz šādu viltus konservu varētu būt Latvijas veikalu plauktos? Viņi solījās šo lietu pārbaudīt un tuvākajā laikā sniegt atbildi.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Skaties foto!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl