Komentāri

Neskaidrību par bēgļu uzņemšanu netrūkst arī lauku iedzīvotājiem. Ēriks dzīvo Straupē, par bēgļu uzņemšanu viņam runāt nav vaļas. Ko viņi Straupē darīšot, darba tāpat te nav, viņš bilst.

Līdzīgās domās ir arī jaunās māmiņas Sintija un Ilona. Līdz ar bēgļiem augšot rindas pēc pašvaldības mitekļiem un vietām bērnudārzā, bet vietējās varas maciņš tikai dils.

Lai vispirms valsts savus bērnus un pieaugušos nodrošina ar darbu un ienākumiem. Pēc tam, lai domā par bēgļu uzņemšanu. Mēs jau paši esam daudz, kur tad vēl citus uzņemt.

Tomēr domas dalās. Ir jāatceras pagātne un jāsniedz palīdzīga roka nelaimē nonākušajiem, saka Ēriks.

Par gaidāmo bēgļu uzņemšanu trūkst informācijas, saka Pārgaujas novada iedzīvotāji. Tam piekrīt arī pašvaldības vadība. Kopumā pašvaldības bažījas, ka bēgļu jautājums galu galā tiks uzlikts uz to pleciem.

Vairāk skaties pievienotajā video!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl