KNAB izbeidz pārbaudi par Dūklavu; sāk jaunu pārbaudi par kādu amatpersonu

1 komentārs

Tikmēr korupcijas apkarotāji izbeiguši pārbaudi par zemkopības ministru Jāni Dūklavu, secinot, ka viņam tomēr nepieder nedeklarēts zemes gabals Rīgas brīvostas teritorijā.

Vienlaikus par viesnīcā “Rīdzene” noklausītajām amatpersonu sarunām, KNAB sācis jaunu pārbaudi.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

No žurnālā ”Ir” publicētajiem amatpersonu un uzņēmēju sarunu viesnīcā ”Rīdzene” iespējamiem atšifrējumiem izrietēja, ka zemkopības ministram Jānim Dūklavam varētu piederēt nedeklarēts īpašums Rīgas brīvostā. Korupcijas apkarotāju sāktajā un pašlaik izbeigtajā pārbaudē tas neapstiprinajās, šodien ”Oligarhu lietas” parlamentārās izmeklēšanas komisijā atklāja KNAB priekšnieks. Tikmēr saistībā ar ”Rīdzenē” noklausītajām sarunām, korupcijas apkarotāji ir uzsākuši jaunu pārbaudi par kādas amatpersonas darbībām – šoreiz par prettiesisku labuma pieņemšanu.

KNAB priekšnieks neatklāj, vai jaunā pārbaude par prettiesisku labuma pieņemšanu atkal varētu būt saistīta ar Dūklavu. No žurnālā ”Ir” publicētajiem sarunu iespējamiem atšifrējumiem rodas priekšstats, ka Ainārs Šlesers varētu būt uzsaucis Dūklavam konjaka pudeli par palīdzību izkārtot koku izciršanu vietā, kur uzbūvēta Šlesera māja.

Dūklavs šodien valdībā noliedza gan iespēju, ka KNAB par viņu sācis vēl vienu pārbaudi, gan to, ka būtu pieņēmis konjaku no Šlesera.

KNAB pašlaik vēl turpina vēlreiz pētīt ”Rīdzenē” ierakstīto sarunu saturu.

TOP komentāri

  • @p_eteris
    0 0 0

    @p_eteris

    Nu Vienotības angažētie žurnālisti, kurš atbildēs par apvainošanu. ŽURNAĻUGAS!

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl