Ķirbji iekaro latviešu sirdis un dvēseles! Uzzini visu par šo lielo ogu!

Komentāri

Latvijas iedzīvotāji sākuši ēst veselīgāk un biežāk uzturā lieto tādu pārtiku, kādu agrāk nav atzinuši, piemēram, ķirbjus.

Ķirbju audzētāju mūsu valstī nav daudz, taču pagaidām pieprasījumu pēc šīm ogām spēj nodrošināt, turklāt mūsu ķirbji tiek eksportēti uz kaimiņvalstīm, un šie apjomi aug.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Ķirbī ir daudz vitamīnu, un tam ir pozitīva ietekme uz veselību. Tas ir bagāts ar A vitamīnu, kas palīdz stiprināt imunitāti un palēnina novecošanās procesus. Īpaši veselīgi ēst šo ogu svaigā veidā.

Ekrānuzņēmumi

Video

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl