9 komentāri

Kur ņemt naudu problēmās slīgstošajai veselības aprūpei – atbildes uz šo jautājumu joprojām nav, taču premjers Māris Kučinskis paudis, ka risinājums nekavējoties ir jāatrod un trešdien, 17. maijā, par to diskutēs īpaši izveidota darba grupa.

Kučinskis paudis, ka darba grupai, kas meklēs iespējamos risinājumus, tie būs “jāuzliek uz papīra” un jāizvērtē, turklāt šī darba grupa nestrādās ļoti ilgi.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Pagaidām iespējamos finansējuma avotus valdības vadītājs nav nosaucis, tomēr atzinis, ka būs nepieciešama papildu nauda vai esošā piedāvājuma samazinājums.

Šogad veselībai tiek atvēlēti 798 miljoni eiro jeb 9,6% procenti no valsts budžeta. Veselības ministre Anda Čakša norādījusi, ka nākamgad finansējumam jābūt par 150 miljoniem eiro lielākam, bet ilgākā termiņā jāsasniedz 12% procentu līmenis.

Skaties video

TOP komentāri

  • ikss
    +6 +6 0

    ikss

    lai atrastu veselības aprūpei naudu????BET VIENREIZ IR JĀDOMĀ KAD TIE KAS SANEM TŪKSTOŠUS IR JĀSAMAZINA -KAUT KĀDAM SLIEKSNIM IR JĀBŪT ----NEVIS LIEKU SEV CIK,,,,GRIBU.....UN VIENALGA PAR MAZ DOT KAUT MAISIEM .....LATVIJA GRIMST UN STRAUJI?????????.
  • Latviete
    +4 +4 0

    Latviete

    PILNĪGI PIEKRĪTU"IKSS". MŪSU VALDĪBAS "MAITU ĒRGĻI" DEPUTĀTU ALGU PALIELINĀŠANAI LĪDZEKĻUS ATRADA, BET MEDICĪNAI NĒ.
  • a.e
    +4 +4 0

    a.e

    Tikai ne no Labklājības ministrijas, veselības ministrijai pašai jādomā kur ņemt naudu.Labs ieguvums ir deputātu kompensācija degvielai un dzīvokļu pabalsti,ko deputāti ir paši spējīgi samaksāt.Otrs variants likvidēt deputātu nejēdzīgās izmeklēšanas komisijas.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl