Jau vienpadsmito reizi notiek Rīgas restorānu nedēļa

Komentāri

Jau vienpadsmito reizi notiek Rīgas restorānu nedēļa! Šoreiz tajā piedalās 46 galvaspilsētas restorāni, piedāvājot sezonālas un vietējas garšas raksturojošas ēdienkartes.

Restorānu savstarpējā konkurence un azarts arvien pieaug, tāpat kā cilvēku interese par plašo piedāvājumu. Šogad atcelta prasība obligāti ēdienkartēs izmantot konkrētus produktus, taču piedāvājumam, iepriekš veicot rezervāciju, jābūt pieejamam visu dienu. Restorānos atzīst, ka šīs nedēļas piedāvājumu izmanto raiba publika.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Lai arī trīs kārtu ēdienkartes cena var būt 15 vai 20 eiro, restorāni atklāj, ka patiesās šādu maltīšu cenas ikdienā būtu vismaz divas reizes augstākas.

 

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl