Izvēlēti smalkākie Rīgas restorāni: Vincents, Bibliotēka Nr.1 un Muusu

Komentāri
Izvēlēti smalkākie Rīgas restorāni: Vincents, Bibliotēka Nr.1 un Muusu
Ilustratīvs foto: thefoodplace.co.uk/Flickr

Ja Vincents un Bibliotēka Nr.1. labāko restorānu topa augšgalā gardēžiem nav nekāds pārsteigums, tad mazāk dzirdēts ir nosaukums Muusu, kas tika atvērts vien pirms gada un ar strauju lēcienu labāko restorānu topā ieņēmis trešo vietu uzreiz aiz Vincenta un Bibliotēkas Nr.1. Tie pagaidām ir nepārspēti līderi jau vairākus gadus pēc kārtas.

Pozitīva ziņa ir tā, ka Latvijā restorāna apmeklējums šobrīd vairs neesot smaga nasta naudas maciņam, atzīst nozares eksperti. Cenu izmaiņas par labu klientam ietekmējusi restorānu sīvā konkurence.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Vita Jermoloviča, Live Riga vadītāja:

Par 30 % ir audzis apmeklējumu skaits. Protams, pēc aptaujas datiem iedzīvotāji mazāk naudas vēlētos atstāt restorānā nekā to dara ārzemju viesi. Taču ir ļoti skaists rādītājs, ka restorāni ir populāri, un cilvēki iet uz restorānu ne tikai dzīves svarīgos brīžos, bet vienkārši vakaros, sestdienās, svētdienās – ieturēt maltīti.

Tāpat arī restorāna Muusu šefpavārs Kaspars Jansons norāda, ka restorānu cenas kļuvušas krietni draudzīgākas nekā vēl pirms laika. Šobrīd cenas, kas ir eiro, agrāk tādas bija latos.

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Netradicionāli Annai Pannai no ”Gatavo 3”, kura ierasti mums pamāca dažādu lielāku un mazāku kūciņu pagatavošanu, šoreiz viņa prezentēs recepti ļoti viegliem un vasarīgiem augļu salātiem. Salātu pagatavošana būs ne tikai ātra, bet arī variācijas tiem var būs visdažādākās, atkarībā no tā, kādas sastāvdaļas tajā brīdī pieejamas.

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā”

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā” 1

Šonedēļ Tele2 projektā ”Gudrajā mājā” viesojās tautā iecienītais pavārs, restorāna ”Restorāns 3” šefpavārs Ēriks Dreibants. Tā kā pavārs dzīvo laukos, viņam bija īpaši noderīgi uzzināt par ”Gudrās mājas” iespējām un funkcijām. Lai pārliecinātos, ka ”Gudrā māja” darbojas arī meža biezoknī, jo tad viņa lauku māja nebūtu izņēmums.

Lasi vēl