Interesanti! Cilvēki par dzirkstošām bērzu sulām gatavi maksāt pat 9 eiro

1 komentārs
Interesanti! Cilvēki par dzirkstošām bērzu sulām gatavi maksāt pat 9 eiro
Skaties.lv

Kamēr bērzu sulas bez maksas tecināt var katrs Latvijas iedzīvotājs, ievērojot zināmus noteikumus, lai nekaitētu dabai un kociņiem, tirgū tiek piedāvāti arī īpatnējāki produkti – piemēram, dzirkstošas bērzu sulas, raksta laikraksts Dienas Bizness.

“Svaigas bērzu sulas ir plaša patēriņa produkts, un es pārdodu arī tādas gan lielveikalam Stockmann, gan veikalam Klēts, kas atrodas Rimi lielveikalos. Tomēr mans pamatprodukts ir dzirkstošās bērzu sulas un bērzu sulu sīrups. Dzirkstošās bērzu sulas piegādāju arī restorāniem,” savu biznesu raksturo uzņēmuma Kainaiži īpašnieks Ervins Labanovskis.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

“Kainaižu” dzirkstošās sulas tirgo gan restorānos “Neiburgs”, gan “Aparjods”, kur par 0,75 ml pudeli jāšķiras attiecīgi no 9 un 8 eiro.

Savukārt cits uzņēmums –  “Sula” – orientējas uz bērzu sulas šampanieša ražošanu. Līdz ar to starp abiem uzņēmumiem nav savstarpējas konkurences, jo katrs ražo savu unikālo produktu, kam ir savs pircēju loks. Tāpat nedz “Kainaiži”, nedz “Sula” nekonkurē ar tiem tirgotājiem, kas pārdod tikai bērzu sulu kā izejmateriālu.

Dzeram bērzu sulas! Trīs vienkāršas receptes

Skaties.lv ir apkopojis bērzu sulu receptes, kuras izmēģināt jau tagad, jo tieši tagad ir piemērotākais laiks bērzu sulu tecināšanai. Vairāk uzzini šeit!

Foto: sulu tecināšanas “bums”

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl