Iepazīstieties! Pirmais ” Dr.Oetker un Annas Pannas izaicinājuma” pāris – Diāna un Antons!

Pievienot komentāru
Iepazīstieties! Pirmais ” Dr.Oetker  un Annas Pannas izaicinājuma” pāris – Diāna un Antons!

Pirmie divi dalībnieki, kas piedalīsies ” Dr. Oetker un Annas Pannas izaicinājumā”, būs Diāna Auziņa no Rīgas un Antons Paničuks no Jaunolaines. Viņu uzdevums būs atkārtot Annas ceptos “gliemezīšu” cukurcepumus. Kā viņiem veiksies pārbaudījumā, uzzināsim jau piektdien, 22. novembrī, bet tagad iepazīsimies ar pašiem dalībniekiem.

Diāna ikdienā strādā par projektu vadītāju, bet šim virtuves izaicinājumam viņa izlēmusi pieteikties, jo gatavošana ikdienā sagādā lielu prieku. Diānai to paticis darīt jau no bērnības – viņa ir tā, kas ģimenei čakli gatavo maltītes visos svētkos, cep kolēģiem dzimšanas dienās saldumus un visā visumā priecājas par jebkuru iespēju uzburt virtuvē ko gardu. No draugiem un radiem arī saņemtas vētrainas ovācijas par Diānas īpašajiem braunijiem, kuru recepti viņa gan nav izgudrojusi pati, bet gan aizņēmusies no kādas recepšu grāmatas – to sastāvā ir espreso, pilngraudu milti, daudz šokolādes un sviesta. Lai gan draugu iecienītie brauniji nav vegānisks našķis, pārsvarā Diāna liek uzsvaru uz veselīgām receptēm, nereti – tieši vegāniskām. Viņa gan atzīst, ka speciāli nekoncentrējas tieši uz šādu ēdienu, jo visam jābūt līdzsvarā, var arī šad tad pagrēkot un pagatavot kaut ko “dvēselei”, taču tādā gadījumā jābūt labiem, svaigiem produktiem. Cepot dažādus saldumus, Diānai patīk māju sajūta, kas rodas, kad telpās izplatās siltā, kārdinošā smarža. Viņai pašai mīļākais našķis ir vegānu dateļu braunijs, kura sastāvā nav ne miltu, ne cukura, bet arī Annas Pannas cukurcepumus viņa cer pagatavot mutē kūstošus. Annas receptēm Diāna ir sekojusi līdzi žurnālā “Pie galda!”, kā arī plāno iegādāties Annas jauno grāmatu, bet savulaik daudz gatavojusi arī no Signes Meirānes receptēm.

Otrs dalībnieks, Antons Paničuks, ir no Jaunolaines un darbojas finanšu jomā. Līdz šim Antons ir mēģinājis cept klasiskās kūkas – siera kūku un brauniju, un pa reizei izmēģinājis arī slaveno “Cielaviņu”, burkānkūku un arī “Napoleonu”. Tomēr šoruden viņš sadūšojies pieņemt sezonālo izaicinājumu un izcept ķirbja pīrāgu par godu Halovīnam. Viņa ķirbju pīrāgu kolēģi atzinuši par vienu no gardākajiem veselu desmit pīrāgu konkurencē, lai gan uzvarētājs tomēr izrādījies cits. Antons neskumst un pats par savu veikumu ir gandarīts, jo improvizējis pēc savas gaumes, cieši nepieturoties pie kāda cita pavāra receptes. Katrs pašgatavots gardums, ar kuru izdodas iepriecināt ēdājus, ir kā spēcīga motivācija nākamajai reizei, tāpēc puisim arvien gribas pamēģināt ko jaunu.

Antonam patīk pieņemt izaicinājumos, un kameru priekšā viņš jūtas kā zivs ūdenī, tāpēc arī piekritis piedalīties šajās saldumu gatavošanas sacensībās. Viņš jau vairākas reizes gozējies TV ekrānā – gan vairākos “Bez Tabu” sižetos, gan seriālos “Bitīt’ kapos” un “Sarkanais mežs”, tiesa mazās lomiņās, bet par iegūto pieredzi Antons ir priecīgs.

Viņš atzīst, ka nebūtu nekas pretī piedalīties kādā spraigākā šovā, piemēram, Antonam patīk vērot populāro ārzemju pavāršovu “My Kitchen Rules”, taču viņš pieļauj, ka reiz kas tāds notiks arī Latvijā. No pašmāju zināmajiem ēdienu šoviem Antons seko līdzi Mārtiņa Sirmā ceļojumiem pa dažādām valstīm, šad tad pārskata Annas Pannas gatavotās svētku receptes, kā arī seko līdzi šova “Vakariņas četratā” dalībniekiem.

Taču kā kameru priekšā ies pašam Antonam, redzēsim izaicinājuma 1. sacensībā 22. novembrī!