Komentāri

Šodien publicēts fotorobots Imantas, Zasulauka pedofilam. Pirms pusgada pavasarī, kad izskanēja informācija par Imantas pedofila noziedzīgajām darbībām pret bērniem, paralēli policijas darbam, sarosījās arī vietējie iedzīvotāji un izveidoja grupu – Imantas aizsargi, kas veica patruļas dzīvojamo māju apkārtnē. Šoreiz iedzīvotāji rīkosies tāpat, pedofila notveršanā aicināts piedalīties ikviens.  

Portāls Skaties.lv jau ziņoja, ka otrdien ap pulksten 16.20 Zasulaukā kāds vīrietis, piedraudot ar vardarbību, veicis seksuāla rakstura uzbrukumu 13 gadu vecai meitenei. Uzsākts kriminālprocess par seksuālu vardarbību, ja tā izdarīta ar nepilngadīgo.

Analizējot pastrādātā nozieguma raksturu un pazīmes, policija neizslēdz iespēju, ka seksuālo vardarbību veikusi tā pati persona, kas šā gada pavasarī Imantā daudzdzīvokļu namu liftos un kāpņu telpās veikusi netiklas darbības ar vairākām mazgadīgām meitenēm. Tomēr precīzi tas būs zināms pēc noziedznieka notveršanas.

Policija izveidojusi iespējamā pedofila fotorobotu, kas sagatavots pēc pieauguša liecinieka stāstītā, kurš redzējis iespējamo noziedznieku, sniegtās informācijas.

Ikvienu, kurš atpazīst vai ir redzējis attēlā redzamo personu, vai kura rīcībā ir informācija par šīs personas iespējamo atrašanās vietu, lūdzam ziņot policijai, zvanot pa tālruni: 110, 67829202 vai vēršoties tuvākajā policijas iecirknī.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl