Gaļu svērt pirms vai pēc malšanas?

Komentāri

TV3 raidījums ”Bez Tabu” saņēmis zvanu no sašutušas kundzes, kura ir neizpratnē par veikala ”Maxima” gaļas svēršanas kārtību. ”Es izvēlos svaigu gaļas gabalu, un palūdzu to samalt. Viņi gaļu nosver, izdrukā cenu un atsevišķā telpā gaļu samaļ.” Aicinājumu gaļu nosvērt pēc malšanas, pārdevēji neuztver nopietni. ”Viņi norāda, ka tas viņiem nav jādara, viņiem jānosver pirms tam. Es maksāju par veselu gabalu, nevis par samalto. Ja ir kāda starpība, tad tas ir par pakalpojumu.”

TV3 raidījums”Bez Tabu” nolemj veikt eksperimentu un pārbaudīt kā trijos lielākajos veikalu tīklos tiek organizēta gaļas malšana.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Vairāk skatieties pievienotajā video.

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl