1 komentārs

Šokolādes Kinder Chocolate veikalos būs pieejamas jaunos iepakojumos, kuru sejas būs bērni no Baltijas valstīm. Lai izvēlētu jaunos modeļus, zīmols Kinder Chocolate rīkoja konkursu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Šī akcija guva lielu atsaucību – Latvijā tika saņemti 3482 pieteikumi.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Baltijas valstīs kopumā tika iesūtītas vairāk nekā 11,5 tūkst. bērnu fotogrāfijas.

Pēc žūrijas lēmuma, Latvijas Kinder Chocolate jaunās sejas būs 10 gadus vecā Amanda no Rīgas un 7 gadus vecais Ervins no Rēzeknes.

Amanda sevi raksturo kā jauku un dzīvespriecīgu meiteni, kas mīl dejot, ir smaidīga un atvērta. Savukārt septiņus gadus vecais rēzeknietis Ervins savā konkursa pieteikumā rakstīja: ”Esmu atraktīvs, dzīvespriecīgs, labsirdīgs puika. Man patīk mācīties skolā, ceļot, dejot un spēlēties ar Lego. Man ļoti garšo šokolādes saldējums! Es mīlu savus vecākus un mazo brālīti.”

Līdz šim Kinder Chocolate iepakojumiem bijuši vairāki modeļi. Visslavenākais no tiem – Gunters Euringers – ir jau gandrīz 50 gadu vecs. Viņš bija produkta seja vairāk nekā trīsdesmit gadu, sākot no 1973. gada.

Lūk, foto!

Skaties video no fotosesijas!

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl