1 komentārs
Elementārs ”triks”, kas palīdzēs Tev atrast lētākus aviobiļešu piedāvājumus
Pixabay

Lētu aviobiļešu piedāvājumu atrašana ir teju vesela zinātne – nozīme ir gan, nedēļas dienai, kurā iegādājies biļeti, gan tam, cik ātri savu pirkumu veic. Taču ir vēl kāds, mazāk zināms triks, kas izpildāms elementāri!

Aviokompānijas ir pietiekami gudras un izmanto interneta iespējas, lai noskaidrotu, kad Tu esi apmeklējis viņu mājaslapu, lai meklētu kādu noteiktu lidojumu. Ja lidsabiedrības interneta vietnē esi aplūkojis arī biļetes cenu un to piefiksējis ar domu, ka biļeti nopirksi nedaudz vēlāk, pastāv liela iespēja, ka ”vēlāk” aviobiļetes cena konkrētajam lidojumam jau būs paaugstināta. Izrādās, ka aviokompānijas tieši Tev konkrētos datumos varētu piedāvāt augstāku cenu nekā citiem, zinot Tavu vēlmi ceļot konkrētā laika posmā uz konkrētu valsti.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Risinājums

Risinājums ir pavisam vienkāršs – inkognito jeb privātuma režīms interneta pārlūkā ierobežos aviokompāniju iespējas šādi rīkoties. Proti, bez inkognito pārlūkošanas režīma lidsabiedrības mājaslapa izmanto ”cookies”, kas sniedz tai iespēju manipulēt ar biļešu cenām, ņemot vērā Tavus ceļojuma plānus.

Bonuss padoms

Ja gribi nopirkt pēc iespējas lētāku aviobiļeti, svarīgi ir arī tas, kurā nedēļas dienā Tu to dari. “Airlines Reporting Corporation” veikts pētījums liecina – visizdevīgākie aviobiļešu pirkumi ir otrdienās, un nav nozīmes tam, kāds ir Tava ceļojuma galamērķis. Saskaņā ar šo pētījumu nākamās labākās nedēļas dienas ir sestdiena un svētdiena. Taču, cik vien iespējams, būtu jāizvairās no “dārgajām” dienām, un tās ir pirmdiena, ceturtdiena un piektdiena.

TOP komentāri

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Itālijas virtuve! Truša gaļas ragū ar pastu un gailenēm

Šī būs klasiska ragū recepte, kuras pamatā izmantosim truša gaļa. Jārēķinās, ka ragū pagatavošana prasīs salīdzinoši ilgu laiku, taču nekā sarežģīta šī ēdiena pagatavošanā nav, un zemāk esošajā video Uģis Veits no ”Gatavo 3” to parādīs.

Lasi vēl