2 komentāri
Cilvēki turpina neņemt vērā aizliegumu, ņem ragaviņas un pulcējas “Ušakova kepkā”
Foto: Skaties.lv

Lai arī pagaidām vēl nav atļauts izmantot bijušo izgāztuves kalnu, kas pamazām tiek pārveidots par slēpošanas un atpūtas trasi, cilvēki šo aizliegumu neņem vērā un neklausa Rīgas mēra Nila Ušakova lūgumam vēl pagaidīt. Proti, arī pirmdien, 4. janvārī, cilvēki pārrāpušies pāri žogam un laižas ar ragaviņām lejā no kalna, novēroja portāls Skaties.lv.

Portāls Skaties.lv jau vēstīja, – nožogojums nav šķērslis cilvēkiem ”iekarot” “Ušakova kepku”, un to pamanījis arī pats pilsētas mērs. Viņš svētdien savā Facebook kontā rakstīja, ka “uzraksts ”ieeja aizliegta” tiek uztverts kā ”laipni lūdzam, tikai paņemiet līdzi ragaviņas”.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Skaties foto!

Ušakovs gan pauda gandarījumu, ka kalns jau tagad guvis popularitāti vietējo vidū, taču tajā pašā laikā pauž, ka vismaz gadu tam jābūt slēgtam, lai ”viss nosēstos”. Šķiet gan, ka Ušakovs tagad vairs nezina, ko iesākt, jo sava ieraksta noslēgumā vaicā – ”ko lai tagad dara?”

TOP komentāri

  • Nils
    +1 +1 0

    Nils

    Paldies! Bet nesauciet to izgāztuvi manā vārdā. Man nav nekādu nopelnu par tādu godu.
    N.U.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl