Komentāri

Kādai pircējai Centrāltirgus gaļas paviljonā pārdevēja, virtuozi darbojoties aiz letes, kvalitatīvai gaļai klāt par to pašu cenu ”pievienojusi” arī cīpslas un atgriezumi.

”Pat nevarēja redzēt, ko viņa tur liek – viss notika zem letes. Kad atnācu mājās un sāku izkraut gaļu no maisiem, redzēju, ka prasīto trīs gaļas gabalu vietā ir ielikti pieci, tostarp arī cīpslas, atgriezumi, speķa gabali,” stāsta apkrāptā pircēja. Kopumā Centrāltirgus pārdevēja maisos iekrāvusi 1,7 kilogramus mazāk vērtīgās gaļas, tādējādi izkrāpjot pircējai aptuveni piecus eiro.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Par minēto pārdevēju esot informēta arī Centrāltirgus vadība. Videokameru priekšā negodīgā veikalniece savu vainu noliedza un raksturoja to kā ”antipropagandu”.

Vairāk uzziniet ”Bez Tabu” sagatavotajā sižetā!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl