Brīnišķīgi skati: Kuldīgu ieskauj zeltains rudens

Komentāri
Brīnišķīgi skati: Kuldīgu ieskauj zeltains rudens
Kā liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes, nākamās nedēļas sākumā gaidāms patīkamāks laiks (Jānis Vecbrālis / f64)

Latviju pārņem košs rudens. Zeltaini skati vērojami vairākās vietās, tostarp brīnišķīgus skatus Kuldīgā izdevies iemūžināt foto aģentūras “f64” fotogrāfam.

Kā liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes, nākamās nedēļas sākumā gaidāms patīkamāks laiks – būs sausāks un saulaināks, vien atsevišķās vietās gaidāms neliels īslaicīgs lietus.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Nedēļas pirmajā pusē, ieplūstot siltākam gaisam un uzspīdot saulei, dienas būs siltākas – gaisa temperatūra lielākajā teritorijas daļā paaugstināsies līdz +14…+16 grādiem. Nedēļas vidū un otrajā pusē atkal pastiprināsies dienvidrietumu, rietumu vējš, brāzmās sasniedzot 15 līdz 18 metrus sekundē, bet saglabāsies salīdzinoši sauss laiks.

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Netradicionāli Annai Pannai no ”Gatavo 3”, kura ierasti mums pamāca dažādu lielāku un mazāku kūciņu pagatavošanu, šoreiz viņa prezentēs recepti ļoti viegliem un vasarīgiem augļu salātiem. Salātu pagatavošana būs ne tikai ātra, bet arī variācijas tiem var būs visdažādākās, atkarībā no tā, kādas sastāvdaļas tajā brīdī pieejamas.

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā”

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā” 1

Šonedēļ Tele2 projektā ”Gudrajā mājā” viesojās tautā iecienītais pavārs, restorāna ”Restorāns 3” šefpavārs Ēriks Dreibants. Tā kā pavārs dzīvo laukos, viņam bija īpaši noderīgi uzzināt par ”Gudrās mājas” iespējām un funkcijām. Lai pārliecinātos, ka ”Gudrā māja” darbojas arī meža biezoknī, jo tad viņa lauku māja nebūtu izņēmums.

Lasi vēl