Komentāri

Šī ir “900 sekunžu” jubilejas nedēļa, tāpēc no rītiem Stacijas laukumā iedzīvotāji tika cienāti ar kafiju. Ar kādām domām mēs visi dodamies darba vai skolas gaitās? To devās noskaidrot “900 sekunžu” Kristaps Tālbergs.

Ņemot vērā nacionālās īpatnības, šajos platuma grādos pirmdienas rītā daudziem, visticamāk, negribas socializēties ar svešiniekiem, taču “900 sekundes”, cienājot apkārtējos ar kafiju, pārliecinājās, ka cilvēki ir dzīvespriecīgi un labprāt dalās domās par saviem rīta rituāliem.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Vairāki no uzrunātajiem cilvēkiem norāda, ka neatņemama sastāvdaļa viņu rīta cēlienā ir kafija, tāpat dažs norāda, ka cenšas uzturēt sevi formā un no rīta vingro. Kāda no sastaptajām iedzīvotājām kā savu rīta prieku minēja sabiedrisko transportu, ja tas atnāk paredzētajā laikā, jo, sākoties skolas laikam, galvaspilsētā ne vienmēr visu var paredzēt.

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Ātri pagatavojami un veselīgi! Vasarīgie augļu salāti ar kazas sieru

Netradicionāli Annai Pannai no ”Gatavo 3”, kura ierasti mums pamāca dažādu lielāku un mazāku kūciņu pagatavošanu, šoreiz viņa prezentēs recepti ļoti viegliem un vasarīgiem augļu salātiem. Salātu pagatavošana būs ne tikai ātra, bet arī variācijas tiem var būs visdažādākās, atkarībā no tā, kādas sastāvdaļas tajā brīdī pieejamas.

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā”

Brienot cauri meža biezoknim, pavārs Ēriks Dreibants paviesojas Tele2 projektā „Gudrajā mājā” 1

Šonedēļ Tele2 projektā ”Gudrajā mājā” viesojās tautā iecienītais pavārs, restorāna ”Restorāns 3” šefpavārs Ēriks Dreibants. Tā kā pavārs dzīvo laukos, viņam bija īpaši noderīgi uzzināt par ”Gudrās mājas” iespējām un funkcijām. Lai pārliecinātos, ka ”Gudrā māja” darbojas arī meža biezoknī, jo tad viņa lauku māja nebūtu izņēmums.

Lasi vēl