Komentāri

Sabiedriskais transports, darbs, ēdināšanas vietas – šīs ir tikai dažas no lokācijām, kurās ikdienā regulāri uzturas daudz cilvēku. Kā izrādās, tajās turpat apkārt ir tāds daudzums baktēriju, par kādu pat bail iedomāties.

No rokām nomazgājamas pārsvarā pārbauda pārtikas apritē iesaistītie uzņēmumi; notiek reti, jo analīzes maksā naudu, bet Bez Tabu komandai ir ekskluzīva iespēja noskaidrot, kas “dzīvo” uz apaviem, apģērba un ar kādām baktērijām ikdienā saskaras ķermenis.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Rezultāti ir visai “iespaidīgi” – uz ikviena no eksperimentā iesaistītajiem cilvēkiem tika atrasts liels skaits baktēriju, tostarp tādas, kas spēj izraisīt arī veselības problēmas. Šā iemesla dēļ jāapzinās, ka rokas ir jāmazgā regulāri.

Skaties video:

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl