2 komentāri

Redzot milzīgo cilvēku atsaucību un sajūsmu par strēlnieku simtgades svētkiem, Aizsardzības ministrijā apsver iespēju arī turpmāk vasarā rīkot armijas svētkus.

Portāls Skaties.lv jau ziņoja – par īstiem tautas un armijas svētkiem sestdien izvērsusies latviešu strēlnieku simtgade. Tūkstošiem cilvēku piedalījās gājienā, aplūkoja militāro tehniku un NATO iznīcinātāju paraugdemonstrējumus. Savukārt milzu sajūsmu izpelnījās militārās formās tērpti motobraucēji.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Aptuveni tūkstoš cilvēku piedalījās armijas gājienā cauri Rīgas centram līdz 11. novembra krastmalai. Vēl lielāks skaits vēroja notiekošo. Fotoaparāti sāka zibsnīt jo sparīgāk, kad starp dalībniekiem parādījās tā dēvētie armijas ”baikeri” – patrioti.

Foto:

Skaties video!

TOP komentāri

  • vatanens
    +1 +1 0

    vatanens

    tad ,kas tie par svētkiem būs 11.novembrī,viņi tur ko galīgi ar tiem jeņķiem nojūgušies?
  • Ex
    +1 +1 0

    Ex

    Tātad,ārmijas svētki vai strēlnieku bataljonas dibināšanai veltīts pasākums?Un kas ir 18.11 un 11.11.par datumiem?Bet 16.03 un Nacionālos partizānus pieminēt ir politnekorekti.K-kā negribētos samest vienā katlā,bet uz to iet,diemžēl.

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl