Recepte! Siltie lēcu salāti Iesaka Bonduelle vapeur

Komentāri
Recepte! Siltie lēcu salāti

Kad nepieciešams kaut kas vienkārši pagatavojams, bet garšīgs, iesakām izmēģināt šo recepti!

Brīvdienu recepti iesaka “Bonduelle vapeur”!

Daudzums: 2 porcijas

Kalorijas: 120 kcal

Pagatavošanas laiks: 20 min.

Pagatavošanas metode:

Sagatavojiet dārzeņus: cukini sagrieziet pusapļos, ķiršu tomātiņus – uz pusēm, papriku – nelielos kubiņos. Sasmalciniet sīpolus, saspiediet ķiploku ar naža asmens plakano daļu, ingveru sarīvējiet uz rupjās dārzeņu rīves.

Uzsildiet pannā olīveļļu, 1 minūti apcepiet ingveru, sīpolus un ķiplokus. Pievienojiet papriku, pēc 3-4 minūtēm – kabaci,  un vēl pēc dažām minūtēm – tomātus. Pievienojiet sāli un balzamiko etiķi, rūpīgi apmaisiet.

Pievienojiet lēcas, samaisiet un karsējiet ēdienu vēl 1-2 minūtes.

Kinzu smalki sakapājiet un pievienojiet salātiem.

Тortilju sasilda uz sausas pannas, sagriež 4 daļās, 2 malas sastiprina ar kanapē kociņiem un ieliek salātus izveidotajā aploksnītē.

Sastāvdaļas

Tvaicētas lēcas “Vapeur”, 425 ml
1 kārba/burka
Meksikāņu tortiljas 4 gab.
Cukini= 2 gab.
Ķiršu tomāti 15 gab.
Ingvera sakne 100 g
Sarkanais sīpols 1 gab.
Ķiploki 3 daiviņas
Kinza 3 zariņi
Tumšais balzamiko etiķis 3 ēd.k.
Olīveļļa 3 ēd.k.
Sāls pēc garšas
Pipari pēc garšas

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Viegli pagatavojams rudenīgs saldums! Baltās šokolādes un ķirbju trifeles

Kas gan var būt vēl spilgtāks rudens vēstnesis par ķirbi? Jā, rudens tik tiešām ir klāt, un ar ķirbju piedāvājumu problēmu nav. Anna Panna no ”Gatavo 3” komandas aicina izmantot šo šobrīd tik bieži sastopamo ogu baltās šokolādes un ķirbju trifeļu pagatavošanai, kas būs gards pārsteigums gan ģimenei, gan viesiem.

Lasi vēl