1 komentārs
Tiesvedībā iesaistītais Kalnozols deputāta mandātu tomēr nenoliks
FOTO: LETA

Deputāts Valdis Kalnozols pārdomājis un savu Saeimas deputāta mandātu tomēr nenoliks. Kalnozols, kurš pārstāv Zaļo un zemnieku savienību (ZZS), atsaucis iesniegumu par mandāta nolikšanu.

Tiesvedībā iesaistītais Saeimas deputāts jau vakar LNT Ziņām norādīja, ka, iespējams, tomēr parlamentu nepametīs.

Saistītie raksti

Saistītie raksti

Saistītās tēmas

Visi saistītie raksti

Saeima saņēmusi tiesas lūgumu izdot Kalnozolu tiesāšanai procesā, kurā viņš ir apsūdzēts par vieglu miesas bojājumu tīšu nodarīšanu.

Tam sekoja deputāta paziņojums, ka uz bērna kopšanas atvaļinājuma laiku noliks tikai pirms nedēļas iegūto mandātu. Pretējā gadījumā premjera partija zaudētu vienu balsi, jo Kalnozolu Saeima, visticamāk, izdotu tiesāšanai, un viņš nevarētu piedalīties parlamenta darbā.

Tomēr Kalnozols pārdomājis, jo tagad cer panākt mierizlīgumu, lai iespējami ātri tiesvedību varētu izbeigt.

TOP komentāri

  • SO.
    0 0 0

    SO.

    Tik veiksmīgs uznēmējs, miljonārs,gimenes apgādnieks, kā pats izteicies, un nu tā laužas "trūcīgo" deputātu rindās, kurš balsos, ka sieviešu sitēji bēgli jāizsūta no valsts...Ko darit ar vietējiem?

Pievienot komentāru

Lūdzu, ievēro portāla lietošanas noteikumus. Nepiemēroti komentāri tiks dzēsti, bet to autoriem – komentēšanas iespēja liegta!

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Savu popularitāti atjauno džins: tradīciju stiprināšana, klasisku vērtību cienīšana vai mūsdienu garšas?

Džina popularitāte pasaulē pieaugusi pēdējos 10 gados, bet Latvijā – tikai pēdējo gadu laikā. Pēc Starptautiskā Vīnu un stipro alkoholisko dzērienu reģistra (IWSR) 2017. gada datiem džina patēriņš 2016. gadā ir audzis par 15% (pret 2015. gadu). Šodien džins ir viens no populārākajiem un izplatītākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pasaulē. Tam ir dažādi garšu veidi, tomēr vispopulārākais nemainīgi ir tradicionālais džins –  ar izteiktu un patīkamu kadiķogu garšu.

Lasi vēl